Voix Là treedt weer op!

Diverse concerten van gemengd koor Voix Là

Voix Là treedt zaterdag 24 en zondag 25 juni om 20.00 uur op
in Het Kloosterhuis, Grotestraat 71, in Sambeek.

Daarvoor, op zondag 22 mei, treedt het koor om 15.00 uur op in een gezamenlijk concert met Streekkoor Canthonis. Kaarten daarvoor zijn te bestellen via canthonis.nl.
Locatie: MFA Oelbroeck, Breestraat 1-D, Sint Anthonis.

Voix Là komt ook naar Oosterbeek, de woonplaats van zijn dirigent.
Het koor verzorgt op 2 oktober om 16.00 uur een concert in de Remonstrantse kerk.

Zie voor alle details: voixlabeugen.nl

Voix Là uit Beugen onderscheidt zich van andere koren in de regio met muziek uit veel verschillende genres en tijden, in verschillende talen. Het publiek krijgt wereldmuziek uit diverse landen en klassieke stukken te horen, maar ook authentieke close harmony, kleinkunst en stemmige pop- en musicalnummers.

Een deel van het repertoire is geschreven of bewerkt door Wilbert Friederichs, die eerder zijn sporen verdiende als zanger, componist en tekstschrijver van onder meer Mezzo Macho en Klater. Aan de concerten in Sambeek wordt meegewerkt door pianist Jasper van Raaij.

Zangers gezocht voor operaproject


Half augustus wordt in de Cenakelkerk in de Heilig Landstichting (bij Nijmegen) zes keer de complete derde acte van Wagners opera Parsifal opgevoerd. Het is een bewerking voor drie zangers en vier instrumentalisten, in opdracht van zanger Marc Pantus. De voorstelling, die zich voor de gelegenheid in een hedendaags verpleeghuis afspeelt, heeft al enkele malen met veel succes op de planken gestaan. Nu wordt die herhaald met een mannenkoor erbij.

Voor dat koor zoek ik als dirigent en medezanger zestien tot twintig geoefende en liefst wat oudere koorzangers.

  • Kun je je partij zelf instuderen aan de hand van bladmuziek en geluidsbestanden?
  • Ben je beschikbaar op 11 (generale) 12, 13, 14, 19, 20 en 21 augustus voor de voorstellingen, plus op enkele dagdelen daarvoor voor maximaal vier repetities?
  • Laat je je niet afschrikken door de grilligheid van Wagners muzikale idioom, noch door de theatrale entourage waarin je een rol hebt?

Neem dan contact op met mij, ook voor het ontvangen van de muziek. Mail: info@wilbertfriederichs.nl

Je krijgt een bescheiden reiskostenvergoeding en er wordt op de dag van de voorstelling voor een maaltijd gezorgd. 
Het aandeel van het mannenkoor is gering. Het zingt één heel lied (Geleiten wir) en nog een losse passage (Enthület den Gral).

Stuur dit bericht gerust door naar andere zingende mannen.