De hieronder aangekondigde concerten zijn vanwege de verslechterde 
corona-situatie uitgesteld

 

We zingen weer!

Concerten Dubbel Zes en Voix Là

Mannenensemble Dubbel Zes uit Rosmalen en gemengd koor Voix Là uit Beugen, beide onder leiding van Wilbert Friederichs, staan in het najaar eindelijk weer op de planken.

Dubbel Zes

treedt zondag 21 november om 16.00 uur
en zaterdag 27 november om 21.00 uur op
in de protestantse kerk van Berlicum.

Het programma van ongeveer een uur bevat zowel oude als nieuwe nummers. In het voorjaar treedt het gezelschap weer op met een grotendeels vernieuwd avondvullend programma.
De entree bedraagt 7,50 euro. Kaarten zijn te bestellen via:
demannenvandubbelzes.nl/winkel

 

Voix Là

komt naar Oosterbeek, de woonplaats van zijn dirigent.
Het koor verzorgt op zondag 28 november om 16.00 uur een concert in de Remonstrantse kerk, eveneens met oude en nieuwe nummers. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

Op zondag 19 december geeft Voix Là een kerstconcert in Het Kloosterhuis in Sambeek; details daarover volgen later.
Zie ook voixlabeugen.nl

 

Dubbel Zes en Voix Là zijn heel verschillende gezelschappen maar hebben dezelfde muzikaal leider. Daarom hebben ze één ding gemeen: ze onderscheiden zich met muziek uit veel verschillende genres en tijden, in verschillende talen. Het publiek krijgt wereldmuziek uit diverse landen en klassieke stukken te horen, maar ook authentieke close harmony, kleinkunst en stemmige pop- en musicalnummers.
Een deel van het repertoire is geschreven of bewerkt door Wilbert Friederichs, die eerder zijn sporen verdiende als zanger, componist en tekstschrijver van onder meer Mezzo Macho en Klater.